fbpx
  • +45 6078 7600

Joomla Firmapræsentation

En hjemmeside, bygget på Joomla CMS

Det bedste ContentManagementSystem må være Joomla, det er helt sikkert det mest versatile system.
Joomla er tilgængelig til download på joomla.org, og alle plugins, moduler og udvidelser - betalte og gratis findes samme sted.

Vil du have en flot theme, og dermed starte i højeste gear, kan jeg anbefale at du besøger Themeforest.Et af de steder hvor du finder themes i bedste kvalitet, og designs specielt udviklet til enhver branche..

Joomla har været tilgængelig lige så længe som Wordpress, men de to CMS har taget to forskellige veje i udviklingen. I begyndelsen var både Joomla og Wordpress bygget til at blogge, men efterhåndsen som Wordpress satte sig hårdt på det segment, udviklede Joomla sig mere i retning af et komplet system til at håndtere tung data, og til præsentation.

Som webudvilker arbejder jeg både med Joomla og Wordpress, med specialviden omkring Joomlasystemet. 

Icode.dk er bygget på Joomla CMS'et, med et standardtheme, som er blevet modificeret til at passe til mine preferencer.
Der er tilsat mange udvidelser, håndplukket de bedst egnede, nogle gange et gratis plugin, andre gange et betalingsplugin, fordi udvikleren har lagt et kæmpearbejde i netop det plugin.

Joomla hjemmeside firmapræsentation

 

Du kigger på hjemmesiden nu

Af de professionelle, dvs de købte plugins kan jeg nævne:

  • JCE Editor
  • Xprime Theme
  • RS Form PRo
  • Weebly SH404Sef

Herudover mange små hjælpeudvidelser, som gør siden nemmere, hurtigere og mere sikker, ingen nævnt ingen glemt, men jeg vil alligevel lige nævne et par stykker, blot for at vise hvor langt ned i detaljen man kan nå: 

F.eks. en lille udvidelse som sørger for at scramble emailadresser, så ondsindede søgemaskiner ikke opsnuser dem for at spamme, men således at besøgende stadig læser emailadresserne som de bør være.

En anden udvidelse sørger for at holde Admin (mig) logget ind, således jeg ikke bliver kastet af ved inaktivitet, og derfor skal indtaste logincredentials igen.

 
Icode.dk - CVR 3157 2231 - DK-7600 Struer - Tlf 6078 7600