fbpx
  • +45 6078 7600

Udvikling af moduler og plugins til WordPress

wordpressDet mest udbredte CmS-system er WordPress, og systemet har efterhånden været på tronen i en del år, uden at være presset af konkurrerende CmS-systemer

Det kan godt undre lidt, for Wp er langt fra perfekt, selvom der findes mange tusinde, måske milioner af udvidelser ( plugins og widgets) så er det næsten altid reglen, at man gerne vil have ændret eller tilføjet noget til den tilføjelse man har fundet eller købt. I værste fald kan man slet ikke finde et plugin der kan bruges - heller ikke med modifikationer.

WordPress er et system udviklet i Php, og bliver ofte meget "langhåret" at arbejde med, når man har fået installeret den mængde plugins man har brug for.

Det skyldes at de enkelte elementer bliver flettet ind i hinanden, og i de grelle tilfælde er afhængige af hinanden, så hvis et enkelt element fejler, fejler hele hjemmesiden. Nogle gange så slemt at man ikke kan tilgå administrationssiden efter fejlen er indtruffet.


Udvikling af WordPress plugin

Når du er blevet træt af at lede efter plugins der kan benyttes, henvender du dig til Icode, hvorefter du kan læne dig tilbage og vente med indestængt spænding.

Icode er ekspert i udvikling af nye samt tilrettelse af bestående plugins til WordPress. Så når du bestiller en pluginopgave hos Icode, er du sikker på at du får det produkt som du har behov for.

Du får måske ikke det produkt, som du i første omgang havde i tankerne, inden du kontaktede Icode. Det skyldes at Icode sammen med dig gennemgår den procedure som opgaven skal igennem.

I løbet af denne gennemgang, finder vi sammen den optimale løsning, og det indbefatter alle de gode ideer, som kommer på bordet under gennemgangen. Produktet ender således ikke ud som det oprindeligt tænkte, men som en endnu bedre udgave af den oprindelige.

Icode.dk - CVR 3157 2231 - DK-7600 Struer - Tlf 6078 7600