fbpx
  • +45 6078 7600

Joomla

Drift og Webmaster for Joomla Booking system

Som programmør kan man godt lide at skabe nye systemer, og vi er hele tiden på jagt efter problemer, som venter på at blive løst med Php og databaser.

Vi har set et hul i markedet omkring tidsbestillinger til servicefag. Det kan være til frisøren, kiropraktoren, lægen, tandlægen og enhver anden behandler eller serviceperson som tilbyder deres erhverv på minut- /timebasis.

Derfor er vi i gang med at udforme fremtidens Bookingplatform til selvstændige i servicebranchen.

Som med mange andre projekter vi har deltaget i, bygger Bookingportalen 24d.dk på eksisterende plugin til Joomla, som vi piller fra hinanden og samler på en måde der passer 100% indi den løsning vi har forestillet os.

Bookingportalen 24d.dk kører med både gratis-løsning og betalt løsning til de større butikker med flere ansatte.
Vi tilbyder systemet gratis til alle selvstændige med kun sig selv som ansat. Det gør vi fordi vi selv hører til i den lille kategori, og fordi vi ved at det kan være svært nok at få enderne til at nå sammen for den selvstændige erhvervsdrivende.

På BookingPortalen 24d.dk er der brugt en del plugins og moduler, for at opnå en rigtig god brugeroplevelse

Her er nogle af de væsentlige komponenter der er lagt på. 

  • VIK Appointments
  • JCE pro
  • sh404sef
  • RS forms pro

Google Analytics blev også lagt på, så der kan følges med i hvordan hjemmesiden besøges, hvilke sider der kigges på osv.

 

Icode siger velkommen til

nepal2010

 

 

vi er sikre på et langt og hyggeligt samarbejde. 

En hjemmeside, bygget på Joomla CMS

Det bedste ContentManagementSystem må være Joomla, det er helt sikkert det mest versatile system.
Joomla er tilgængelig til download på joomla.org, og alle plugins, moduler og udvidelser - betalte og gratis findes samme sted.

Vil du have en flot theme, og dermed starte i højeste gear, kan jeg anbefale at du besøger Themeforest.Et af de steder hvor du finder themes i bedste kvalitet, og designs specielt udviklet til enhver branche..

Joomla har været tilgængelig lige så længe som Wordpress, men de to CMS har taget to forskellige veje i udviklingen. I begyndelsen var både Joomla og Wordpress bygget til at blogge, men efterhåndsen som Wordpress satte sig hårdt på det segment, udviklede Joomla sig mere i retning af et komplet system til at håndtere tung data, og til præsentation.

Som webudvilker arbejder jeg både med Joomla og Wordpress, med specialviden omkring Joomlasystemet. 

Icode.dk er bygget på Joomla CMS'et, med et standardtheme, som er blevet modificeret til at passe til mine preferencer.
Der er tilsat mange udvidelser, håndplukket de bedst egnede, nogle gange et gratis plugin, andre gange et betalingsplugin, fordi udvikleren har lagt et kæmpearbejde i netop det plugin.

Joomla hjemmeside firmapræsentation

 

Du kigger på hjemmesiden nu

Af de professionelle, dvs de købte plugins kan jeg nævne:

  • JCE Editor
  • Xprime Theme
  • RS Form PRo
  • Weebly SH404Sef

Herudover mange små hjælpeudvidelser, som gør siden nemmere, hurtigere og mere sikker, ingen nævnt ingen glemt, men jeg vil alligevel lige nævne et par stykker, blot for at vise hvor langt ned i detaljen man kan nå: 

F.eks. en lille udvidelse som sørger for at scramble emailadresser, så ondsindede søgemaskiner ikke opsnuser dem for at spamme, men således at besøgende stadig læser emailadresserne som de bør være.

En anden udvidelse sørger for at holde Admin (mig) logget ind, således jeg ikke bliver kastet af ved inaktivitet, og derfor skal indtaste logincredentials igen.

 
Icode.dk - CVR 3157 2231 - DK-7600 Struer - Tlf 6078 7600