fbpx
  • +45 6078 7600

Hosting

Favorabel hosting på high-end Webserver


server bagside lilleSom kunde hos Icode har du muligheden for at få high-end webhosting til lav pris
Icode drifter egen server i højteknologisk serverpark med redundant gigabit forbindelse

Icode har lejet sig ind i en af Tysklands største serverparker. Stordrift giver fordele så som lavere pris og hurtigere hardware. Hvorfor i en tysk serverpark?
Det er i virkeligheden lige meget hvor i verden man har sine filer liggende, dog med den betingelse at der er kort vej/hurtig forbindelse til dit primære marked, hvor dine kunder befinder sig. For Icode's vedkommende vil det sige Danmark, altså hurtig forbindelse mellem serveren i Tyskland og den besøgendes browser i Danmark.

HostEurope er vores valg af serverpark, ikke kun ud fra prisen, men også ud fra valg af Hardware og Software som Hosteurope tilbyder i sine serverpakker.

Redundans betyder flere forbindelser til serveren - typisk leveret af forskellige net-selskaber så man gør sig uafhængig af andres sikkerhed. Hvis én leverandørs internetforindelse til serverparken går ned, vil backupforbindelsen tage over, helt uden at det mærkes hos den besøgende.

Få plads på Icode's server

Icode udnytter ikke serverens potentiale 5%, men vi har valgt en dedikeret server-løsning, for at have fuld kontrol over systemerne der driver hjemmesiden, Databaseserverne, sql-forbindelser osv. Vi vil have mulighed for at installere specielle komponenter, som man ellers ikke har mulighed for.
Derfor har vi et uudnyttet potentiale på vores server, som vi med glæde udlejer til vores kunder.

Vi kan ikke konkurrere med de billigste webhoteller, der reklamerer med webhotel til 10,- kr pr måned. Til gengæld kan vi prale med den mindst belastede webserver til din hjemmeside. Vi lægger max 25 kunder på hver enkelt server, men vi kigger mere på belastning af processoren, end antal af kunder. Processor-belastningen må aldrig blive et issue, som vil betyde ventetid for dine besøgende. Vi har alle prøvet at sidde og vente på at en webside skal loade, blot 5 sekunder virker i dag som lang tid, og er et akut faresignal for en overbelastet server.

Hver hosting-opgave aftales individuelt

Er din hosting-opgave meget ressourcekrævende eller på anden måde så speciel, at vi tilråder egen server, kan vi stå for hele opsætningen og driften efterfølgende.

Er din hjemmeside som de 95% andre, vil du kunne få en plads på en delt server med op til 24 andre serverkunder.

Vores standard-løsning,
Ofte skal kunderne bruge flere ting, derfor bliver aftalen tilpasset til dine behov. Du betaler kun for det du får, hverken mere eller mindre.

 

Bestil nyt/overflytning webhotel

 

Opsigelse: Opsigelse kan gøres på ethvert tidspunkt, og vil træde i kraft ved næste  lejeperiodes begyndelse. Har du modtaget en faktura for en ny lejeperiode, skal du meddele opsigelse pr mail inden betalingsfristen udløber. I modsat fald kan du blive trukket for den nye periode der er brugt tillagt et gebyr. Allerede indbetalt leje tilbagebetales ikke.

  • 1 GB webplads (Db, mail, webfiler)
  • Ubegrænsede mailkonti
  • Webmail / imail
  • Ugentlig backup
  • Virus- Spambeskyttelse
  • Mysql, Microsoft SQL
  • IIS 7.5
  • Plesk kontrolpanel

Pris: 75,- excl. moms pr. md (afregnes ½årligt)

 
Icode.dk - CVR 3157 2231 - DK-7600 Struer - Tlf 6078 7600