fbpx
  • +45 6078 7600

Din eksterne reklameafdeling

blokmedkaffe

Outsourcet marketing

Det er frustrerende og tidskrævende at holde styr på forskellige leverandører til hjemmeside, annoncer, alm. markedsføring, tryksager, reklame-tshirts, reklamevideo osv.

 VI KAN HÅNDTERE HELE PALETTEN FOR DIG
Vi får rabat hos leverandøren, den gives delvist videre til dig.
Du får lavere priser, og vi tjener lidt på rabatten.

Du sparer tid og penge og får sammenhæng i reklamematerialet

Kontakt Icode for en seriøs snak


Sammenhæng i markedsføringen giver gennemslagskraft, genkendelighed og troværdighed

Icode  fungerer som din externe marketingafdeling, og holder styr på alle underleverandørerne. Vi svarer på alle deres spørgsmål, og sikrer de overholder deadlines. Vi kan ydermere fungere som korrekturlæser, der sørger for et minimum af stavefejl, og overholdelse af den vedtagne firmaidentitet i form af farver, skrifttyper, billedebrug osv.

Ekspert i programmering og design

Icode arbejder med udvikling, programmering, grafiske design, webdesign og produktfoto her i huset.

Resten er outsourcet til fantastiske underleverandører

I 80'erne og 90'erne samt en del af 00'erne producerede vi selv tryksager, skilte og tekstiltryk. Da den grafiske teknologi-udvikling gik stærkest, valgte vi at fokusere på programmering, grafisk design og webdesign, og lukkede trykkeriet ned. Vi undersøgte de tidligere konkurrenter, og fandt de bedste til tryksager og de bedste til tekstiltryk. I dag er de vores underleverandører og samarbejdspartnere. 

Vi er så glade for vores leverandører, at vi selvfølgelig står 100% inde for deres arbejde og kvalitet. Skulle det smutte med kvaliteten eller leveringen, bliver varerne ombyttet eller krediteret uden polemik.

Bestil en gratis snak

Viden og erfaring er en uvurderlig ressource

I kraft af tidligere hands-on erfaring gennem de seneste 25år med både offset-, bog- og digitaltryk, textiltryk, skiltebranche og bogbinderi. Har vi en stor viden og erfaring med håndteringen af den enkelte trykopgave, lige fra den starter som en boblende idé, til den ender som en færdig tryksag, tshirt, skilt eller bogudgivelse.
Det betyder meget få fejl i prepress-afdelingen - vi ved hvad der kræves, hvilket giver bedre bundlinje for os og for kunderne.

Bedst, billigst og mest pålidelig

Vi er ikke de største eller de yngste, derfor må vi markedsføre os på andre superlativer. Vi har altid sat en ære i at levere fejlfrie opgaver, og have langvarige kunderelationer, hvor kunden gerne kommer igen, og igen. Det gør vi blandt andet ved ærlighed, vedholdenhed og gode lave vestjyske timepriser. Ved større opgaver er der altid god rabat på timeprisen.

Tag en seriøs snak - den er gratis

Vi leverer både de store oplag og de helt små enkeltstyks "oplag",
ingen opgave er for lille, og ingen - har indtil nu - været for stor

Icode.dk - CVR 3157 2231 - DK-7600 Struer - Tlf 6078 7600