http://icode.dk/templates/sj_stabwall/images/logo-loading.png

Programmering udvikling og webdesign

lys paere   obs

Har du brug for hjælp med at tilrette din hjemmeside i et par ti­m­er? 

Eller mangler du en free­lan­cer i nogle måned­er, til et stort  og omfattende projekt?

Icode.dk kan hjælpe dig i disse, og alle andre IT­-mæssige si­tu­a­ti­on­er.

Systemer på internettet, med offentlig adgang, begrænset adgang eller helt private og lukkede systemer.
Icode udvikler det hele for dig:
En mindre præsentationsside til den nystartede håndværker, eller et databasedrevet system til at administrere den store virksomheds produktion, webshop, kunder og sælgere.
Icode er et enkeltmandsfirma. En freelance programmør, der er uddannet datamatiker(2003) og grafisk designer(1988). Det  giver gode kundeoplevelser, både foran og bag hjemmesiderne.

{modal http://icode.dk/images/large/udvikling-paa-tavle900.jpg}Udvikling af siderne, sker her via visuaisering på tavle{/modal}

 

Vi finder dit rette udtryk.

Webdesignet dvs. hjemmesidens udseende, udvikles ofte i tæt sam­ar­bej­de med kunden. Da kunderne ofte har en forestilling eller billede i hovedet af sidens udseende.

En proces, hvor jeg gennem samtaler og eksempler får mig rettet ind på kundens ønsker og tanker.
Det er ikke altid at kunderne får det helt som de har forestillet sig, da jeg af erfaring fra hun­dre­de­vis af websites, ved hvad der fungerer og sælger, og derfor helst anbefaler disse features.

Det er min opgave -og mit job - at fortælle kunden, hvad der virker - sådan at der kommer kunder i butikken, og de derefter også køber - hjemmesiden skal sælge, uanset hvad den omhandler.

Man kommer rigtig langt ved at gå ud fra et færdiglavet template - en skabelon - her får man en hel designpakke, til en pris der svarer til en enkelt times arbejde hos en webdesigner. Man kan herefter ændre i template, så det sidder lige i skabet og passer til kunden.

 

På mange platforme - design automatique 

I dag skal hjemmesider fungere på flere platforme, sådan at uanset om du ser siden på en smartphone, Ipad eller kontorPC får du den optimale oplevelse ud af siden. Og det er sandsynligvis ikke de samme komponenter der bliver brugt. Det hedder Responsivt Design
Om det er nødvendigt, at optimere til alle platforme, kan man analysere sig frem til, ved at kigge i besøgsstatistikken, de fleste bliver overrasket over hvor stor en del der kommer fra mobile enheder.

Google tilbyder et gratis analyse/statistik system (Google Analytics), som benyttes af de fleste.

Top